Instagram

Sunday, November 6, 2005

8th Annual World of Flavors Conference: Ancient Fires, World Flavors and the Future of American Cooking




Zirh Bicagini kullanan usta kalmadigini
uzulerek belirtmeliyim .


Arap Kebapli Cig Kofte


Tennessee
BBQ


Sogan Kebabi


Samon Pastirma Chef Aydin Demir
Ciragan Sarayi, TuGra Lokantasi


Uzak Dogululardan buharli pisirme

Arap kebapli Cig kofte ....mmmmm


Alti Cacikli


Katalan asci istakozlari hazirliyor


Ekibimiz
Ayfer Unsal (gazeteci/ yazar),
Musa Dagdeviren ( Ciya lokantalari ustasi/sahibi),
Aydin Demir (Ciragan, Tugra lokantasinin Sefi),
Nurettin Aydogdu (Ciragan sarayi, Pasta Sefi)



Ca dolmasini hazirlarken.
Sogan, kuru kayisi, kuzu kol icine badem ve
sarimsak yerlestirilir.


Mese odununda iskilip dolmasinin yapilisi cok enterasan


Akceltik pirinci torbalara dolduruluyor



Aydin ve Musa torbalarin agizlarini bagliyorlar



Torbalar uc ayagin uzerine konan tepsinin uzerine yerle$tiriliyor.



Uste Yagli kagit




hamur ile kenarlari sivaniyor




Hamurun on tarafinda cok kucuk bir delik
birakarak ordan buhar basincini vermesi saglaniyor



6 saat sonra aciyoruz, aman aman aman
etrafimizda yuzlerce kisi var gormek icin bekliyorlar






Ca Dolmasi bu konferansa damgasini vuran yemekti.




Okulun mutfaklarini ceviren tam zamanli olarak orda calisan Jose, Luis ve Alvi.
Arkada duranlar okul ogrencileri.


Konferansin tum resimleri ve tarifler icin lutfen
http://www.prochef.com/WOF2005/
sayfalarina bakiniz.


2008 'deki Konferans












No comments: