Arap Kebapli Cig Kofte
Ekibimiz
Ayfer Unsal (gazeteci/ yazar),
Musa Dagdeviren ( Ciya lokantalari ustasi/sahibi),
Aydin Demir (Ciragan, Tugra lokantasinin Sefi),
Nurettin Aydogdu (Ciragan sarayi, Pasta Sefi)
Ayfer Unsal (gazeteci/ yazar),
Musa Dagdeviren ( Ciya lokantalari ustasi/sahibi),
Aydin Demir (Ciragan, Tugra lokantasinin Sefi),
Nurettin Aydogdu (Ciragan sarayi, Pasta Sefi)
Mese odununda iskilip dolmasinin yapilisi cok enterasan
Akceltik pirinci torbalara dolduruluyor
Aydin ve Musa torbalarin agizlarini bagliyorlar
Torbalar uc ayagin uzerine konan tepsinin uzerine yerle$tiriliyor.
hamur ile kenarlari sivaniyor
Hamurun on tarafinda cok kucuk bir delik
birakarak ordan buhar basincini vermesi saglaniyor
birakarak ordan buhar basincini vermesi saglaniyor
Okulun mutfaklarini ceviren tam zamanli olarak orda calisan Jose, Luis ve Alvi.
Arkada duranlar okul ogrencileri.
Konferansin tum resimleri ve tarifler icin lutfen
http://www.prochef.com/WOF2005/
sayfalarina bakiniz.
2008 'deki Konferans
Arkada duranlar okul ogrencileri.
Konferansin tum resimleri ve tarifler icin lutfen
http://www.prochef.com/WOF2005/
sayfalarina bakiniz.
2008 'deki Konferans
No comments:
Post a Comment