Ocak 2006 'da St Helena'da gerceklesen bu
konferans The Culinary Institute of America
ve Harvard School of Public Health-Department
of Nutrition, tarafindan ortaklasa duzenlendi.
Amaci kurumsal ve executive ascilar yaninda
gida sektorunun baska ust duzey yoneticilerine
saglikli yemek secimleri konusunda degisik
ulkelerin yemeklerinden ornekler sunmakti.
Bu sene sadece Musa usta yemek hazirlamak icin
davet edilmisti. Ozel davetli 125 kisiye zeytinyag
ve bulgur temali 10 yemek hazirladi.
konferans The Culinary Institute of America
ve Harvard School of Public Health-Department
of Nutrition, tarafindan ortaklasa duzenlendi.
Amaci kurumsal ve executive ascilar yaninda
gida sektorunun baska ust duzey yoneticilerine
saglikli yemek secimleri konusunda degisik
ulkelerin yemeklerinden ornekler sunmakti.
Bu sene sadece Musa usta yemek hazirlamak icin
davet edilmisti. Ozel davetli 125 kisiye zeytinyag
ve bulgur temali 10 yemek hazirladi.
The Eastern Mediterranean :
Inspiration for healthy Cooking
Guest Chef :Musa Dagdeviren
Okulun hazirladigi resepsiyonun ardindan
Sarap mahsen odasinda yemege gecildi.
Inspiration for healthy Cooking
Guest Chef :Musa Dagdeviren
Okulun hazirladigi resepsiyonun ardindan
Sarap mahsen odasinda yemege gecildi.
Eksili Malhitali corba
1. servis
Fava
Yedi Otlu Borek
Levrek Tur$usu
Pazi Dolmasi
Lavlazli Ma$ Piyazi
2. servis
Borani
Zeytin Piyazi
$ihilmah$i Dolmalarin $ahi
Culluk Kebabi (Hindi Kebabi)
Hasbeli A$ ( Mercimekli Bulgur)
1. servis
Fava
Yedi Otlu Borek
Levrek Tur$usu
Pazi Dolmasi
Lavlazli Ma$ Piyazi
2. servis
Borani
Zeytin Piyazi
$ihilmah$i Dolmalarin $ahi
Culluk Kebabi (Hindi Kebabi)
Hasbeli A$ ( Mercimekli Bulgur)
Tatlilar
(okulun pasta ascilari hazirladi)
Malatya Kayisili Sorbet
Gul Sulu Jole
Badem ve Zeytinyagli Biscotti
(okulun pasta ascilari hazirladi)
Malatya Kayisili Sorbet
Gul Sulu Jole
Badem ve Zeytinyagli Biscotti
Bu yemegin ardindan butun davetliler Musa Ustayi
ayakta alkisladi, gorulmeye deger bir manzaraydi.
ayakta alkisladi, gorulmeye deger bir manzaraydi.
Okyanus levregi
No comments:
Post a Comment